Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/c/5/7/kostlivsstil.dk/httpd.www/wp-content/plugins/bbpowerpack/modules/pp-advanced-menu/pp-advanced-menu.php on line 1737 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/c/5/7/kostlivsstil.dk/httpd.www/wp-content/plugins/bbpowerpack/modules/pp-advanced-menu/pp-advanced-menu.php on line 1737 Individuel samtale | kostlivsstil.dk

 

Individuelle samtaler

Individuelle samtaler

 

Hvordan foregår 1. Konsultation:

Du får tilsendt et langt spørgeskema, som indeholder spørgsmål om hvad dit mål er, spørgsmål om hvordan du har det fysisk og psykisk, din familiehistorik, om gener du måtte have af den ene eller anden art og meget mere. Desuden indeholder den også en 5 dages kostdagbog.
Når alle disse ting er udfyldt, så sender du skemaet retur til mig. Jeg læser skemaet igennem inden du kommer til 1. konsultation og så forbereder jeg mig til konsultationen efter dine svar på skemaet. Det vil sige, at du får lavet et helt unikt program, som er skræddersyet lige netop til dig.

Under selve konsultationen følger jeg op på nogle af dine svar i skemaet, og du får vejledning til hvad du skal spise og ikke spise. Jeg anbefaler ofte nogle kosttilskud. Hvis det er relevant anbefaler jeg tests, som du selv skal tage. Det er helt frivilligt, om man ønsker de anbefalede tests. Kosttilskud og test er ikke inkluderet i prisen.

Efter konsultationen får du tilsendt dit personlige program, som bl.a. indeholder skræddersyet kostvejledning. Men ofte også råd om kosttilskud, afstresning, søvn, træningsøvelser og meget mere. Du vil vide præcis hvad du skal arbejde videre med efter konsultationen.

 

1. Konsultation varer ca. 1 ½ time.
Pris: 1500 kr.

 

Hvordan foregår de opfølgende konsultationer:

Her arbejder vi videre med det, vi snakkede om tidligere. Du skal måske have lavet ændringer i dine kosttilskud. Du har sikkert allerede implementeret flere nye ting i din dagligdag og er klar til næste step. Det er helt individuelt, hvad vi arbejder med efterfølgende. Det afhænger helt af, hvor du er i forløbet.
Det er meget forskelligt hvor ofte man har brug for min vejleding. Typisk går der mellem 4-12 uger – men igen – det hele bliver tilrettelagt efter dine behov.

 

Opfølgende konsultationer varer ca. 45-60 min.
Pris: 600 kr.

 

Hvor mange konsultationer har jeg brug for?
Det er meget individuelt. Nogle har brug for én gang og så er de på sporet. Andre har længere forløb. Det er helt afhængig af, hvad du kommer med i bagagen, og hvad du ønsker at opnå. De fleste har mellem 2 og 4 konsultationer.

 

Praktisk:

Klinik adresse: Klinik for Fysioterapi v/Mogens Samuelsen, Jernbanegade 4, 9500 Hobro
Tlf: 29820289
Hvis der går mere end 6 måneder imellem konsultationerne. Så er prisen for en ny konsultation kr. 1500

 

Ann Hagen Jakobsen logo-NEGATIV

Vægttab eller bare sundere livsstil?

Kontakt mig og vi kan tage en uforpligtende snak om netop dine ønsker og behov.

Ann Hagen Jakobsen Kost- og Livsstilsændringer
Jernbanegade 4 (Klinik for Fysioterapi v/Mogens Samuelsen)
9500 Hobro

Tlf. 29 82 02 89
Mail: annhagenhormonterapeut@gmail.com

Kontakt mig

Udfyld formularen nedenfor og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.