Om Ann Hagen Jakobsen

Hvem er jeg og hvorfor Komplementær Hormonterapeut ?

Så længe jeg kan huske, har jeg interesseret mig for kroppens funktioner og dens finurligheder. Derfor blev jeg i 2001 uddannet fysioterapeut.
Jeg har løbende holdt mig opdateret med diverse kurser indenfor faget og som fysioterapeut oplever jeg også, at vi som mennesker er meget komplekse og meget forskellige. Derfor findes der ikke noget quick-fix til mennesker med kroniske smerter, stress, overvægt, hormonelle ubalancer, mm.
Jeg har også i flere år interesseret mig for, hvad jeg spiser, og hvilken effekt det kan have på kroppen. Jeg har derfor sideløbende med mit virke som fysioterapeut også uddannet mig som Komplementær Hormonterapeut. Her har man en holistisk tilgang til kroppen, med et stort afsæt i den naturvidenskabelige verden.

 

Jeg hedder Ann, er gift med Jeppe og sammen har vi 2 dejlige børn. Vores ældste datter er født med cerebral parese også i daglig tale kaldet spastiker. Vi har valgt at hjemmetræne hende siden hun var 5 år gammel. I forbindelse med hjemmetræningen fik vi besked om at udelukke sukker, mælk og gluten, samt spise økologisk, masser af grøntsager og reducere E-numre i kosten.
Pyha, der var ikke meget tilbage i skabe og skuffer efter denne oprydning. Vi valgte, at hvis det var godt for vores datter, så var det nok også godt for os andre. Så vi lagde vores kost om i hele familien.
Dette viste sig at være en god beslutning. Udover at vores datter tidligere havde prøvet – uden held – med diverse medikamenter for at få fordøjelsen i gang, så kom der godt styr på dette. Desuden havde jeg som ung været backpacker. Der rendte jeg ind i slem omgang diarre og efter 10 dage på sygehus skulle det vise sig, at mit tarmsystem ikke skulle blive helt det samme igen. Dog efter en kortere periode med den nye kost, viste det sig, at der kom mere styr på tarmsystemet også for mig. Min mand oplevede et større overskud og fik mere energi. Vores søn var på det tidspunkt 2 år, så det var lidt svært at se nogle forandringer på ham, da han jo i forvejen spiste en sund kost.

Ann Hagen Jakobsen logo-NEGATIV

Vægttab eller bare sundere livsstil?

Kontakt mig og vi kan tage en uforpligtende snak om netop dine ønsker og behov.

Ann Hagen Jakobsen Kost- og Livsstilsændringer
Jernbanegade 4 (Klinik for Fysioterapi v/Mogens Samuelsen)
9500 Hobro

Tlf. 29 82 02 89
Mail: annhagenhormonterapeut@gmail.com

Kontakt mig

Udfyld formularen nedenfor og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.