Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/c/5/7/kostlivsstil.dk/httpd.www/wp-content/plugins/bbpowerpack/modules/pp-advanced-menu/pp-advanced-menu.php on line 1737 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/c/5/7/kostlivsstil.dk/httpd.www/wp-content/plugins/bbpowerpack/modules/pp-advanced-menu/pp-advanced-menu.php on line 1737 Sundhed, trivsel og vægttab hold | kostlivsstil.dk

Sundhed, Trivsel og Vægttab hold

Sundhed, Trivsel og Vægttab hold

 

Dette hold er for dig, som gerne vil optimere din sundhed - både den fysiske og psykiske del. Vi arbejder med søvn, stress, coaching, ernæring, træning og meget mere. Vi har på dette hold hele tiden fokus på lige netop din sundhed og de udfordringer du har. Der er der nogle grundlæggende ting, som der undervises i på hold. Men vi går ned i detaljer med lige netop din sundhed og dine udfordringer i de individuelle sessioner (coaching og ernæring). Fælles for alle er, at den kost vi anbefaler vil booste dit immunforsvar og give dig mere energi og overskud i hverdagen.

Dette forløb er ikke ment som en kur, men startskuddet på livsstilsændringer du kan leve efter hele livet. Derfor er der heller ikke fødevarer der er forbudte, men alt med måde.

Med andre ord: Vil du bare være den bedste udgave af dig selv?

 

Der er pt ikke noget hold - skriv endelig, hvis du ønsker at komme på venteliste til næste holdopstart

 

Lidt om forløbet:

”Sundhed, Trivsel og Vægttab” er for dig, som ønsker mere viden indenfor din egen sundhed, både den fysiske og mentale sundhed. Det er et 12 ugers forløb, hvor hele holdet mødes 7 gange til undervisning. De 3 af gangene vil du også blive vejet på Tanita-vægt. Forløbet indeholder desuden 3 individuelle sessioner - en kostsamtale og to coach-sessioner.

I de 12 uger holdet foregår vil vi fodre Jer med viden indenfor søvn, stress, kost, træning, coaching, indsigt og motivation.

Det er vigtigt ikke at tænke forløbet, som et quickfix til f.eks. et hurtigt vægttab. Vi har fokus på HELE dig, og vi ved det tager tid at få implementeret nye vaner der holder. Derfor er det væsentlig for os, at du får taget de første skridt, og at du på den lange bane står med læring, erfaring, indsigter og redskaber du kan gribe til, når livet udfordrer dig.

 

Vi ved: Ingen kortvarige ændringer giver langvarige resultater.

 

Hvad får jeg?

· 1 Individuel kostsamtale med Ann. Varighed ca. 1 ½ time (Normalpris kr. 1500).

· 2 individuelle coach-session med Hanne. Varighed ca. 1 ½ time/session. (Normalpris kr. 770 kr. /session)

· Oplæg om hvad coaching er, og hvordan kan det være brugbart for dig.

· Oplæg om stress og søvn.

· Undervisning i ernæring.

· Kompendium med sunde opskrifter.

· Oplæg om food-prepping – fif til at gøre det lettere at leve sundt.

· Oplæg om træning, samt individuelt træningsprogram.

· 1 yoga session.

· Vejning på Tanita-vægt 3 gange i forløbet (Start, midtvejs og slut). Her finder vi din fedtprocent, muskelmasse, body-age og meget mere.

· Sparring i lukket Facebook-gruppe gennem hele forløbet.

· Eksklusivt lille hold med max 10 deltagere.

· Opfølgning efter 3 mdr.

· Mulighed for tilkøb af 1:1 sessioner med rabat i forløbet.

    - Hormonterapeut-session kr. 500,- ( Varighed ca 1 time)

     - Coach kr. 600,-. 

 

Kostsamtale

I den individuelle kostsamtale skal du udfylde et spørgeskema samt en 5 dags kostdagbog og sende retur til mig. Jeg forbereder mig ud fra dit udfyldte skema. Der bliver anbefalet hvilke fødevarer du skal have fokus på, med de udfordringer du nu har. Desuden anbefales der typisk også nogle kosttilskud til at støtte op om dine forandringsprocesser. Måske vil du bare tabe dig, eller måske har du andre ting med i rygsækken, som hormonelle ubalancer, allergi, fordøjelses-problematikker, stofskifte-problemer, led- og muskelsmerter, migræne, hovedpine, hjernerystelse mm. Vi arbejder med de problematikker der fylder hos lige netop dig.

 

Coach-sessioner

Jeg vil som coach i samarbejde med dig få kigget på dine mønstre og vaner (de har det med at fastholde os, selvom de ikke nødvendigvis er hensigtsmæssige for os). Jeg vil støtte, opmuntre og motivere dig, hvis f.eks. vægttabet går i stå eller det kniber med at få prioriteret træningen. Vi skal også have identificeret, om der er nogle følelser, der sender dig hen til køleskabet, selvom du ikke er sulten.

Vi skal sætte lys på hvad dine forhindringer er i forhold til, at opnå det du ønsker. Hvad kan jeg gøre anderledes for at opnå noget andet end tidligere. Hvis vi gør det samme, som vi plejer, vil vi til evig tid opnå det samme resultat.

Den mentale del er overset og i vores øjne en vigtig og afgørende del af et sundheds- og vægttabsforløb. Det gør det nemmere at lykkes, når der er balance hele vejen rundt. Du skal nå frem til et liv, hvor du er glad for dig selv og din krop. Et liv hvor der er en naturlig balance med plads til at leve det liv du ønsker.

 

Program:

  1. Modul: 

- Intro og velkomst v/Hanne og Ann

- Vejning og udfyldelse af skemaer

- Intro til coaching

- Undervisning i stress og søvn, samt nemme redskaber til, hvordan du kan få en god       nattesøvn og reducere din stress.

 

2. Modul: 

- Opfølgning på stress og søvn

- Undervisning i ernæring, samt hvordan du skal sætte din mad sammen for at opnå en sund    og nærende kost. De fleste har travlt, så derfor er det ikke komplicerede opskrifter, som     kræver en masse tid i køkkenet.

 

3. Modul: 

  • Oplæg om træning - hvad sker der i kroppen når vi træner. Hvad er hensigtsmæssig træning for dig, hvis du f.eks. er stresset. 
  • Træning og individuelt træningsprogram

 

4. Modul: 

- Midtvejsevaluering

- Vejning og udfyldelse af skemaer

- Oplæg om food-prepping - fif til at gøre det endnu lettere at leve sundt.

 

5. Modul: 

- Yoga session med Ana Marcia

 

6. Modul: 

- Opfølgning på træning.

 

7. Modul: 

- Vejning

- Slut-evaluering

 

8. Modul: 

- Opfølgning på de sidste 3 mdr.

- Vejning på Tanita-vægt

 

De individuelle sessioner aftaler vi, når vi mødes enten første eller anden gang.

Vi holder til på Klinik for Fysioterapi v/Mogens Samuelsen. Jernbanegade 4, 9500 Hobro

 

Praktisk info:

Tilmelding: Skriv en mail til annhagenhormonterapeut@gmail.com, hvor du oplyser navn, adresse og telefon nr. Tilmeldingen er gældende ved overførsel af kr. 4000 til Reg.nr: 9815 konto nr.: 2500193630

 

Det med småt

De 2 coach sessioner og kostsamtalen skal afholdes under forløbet ( altså fra d.?- ? 2020) ellers bortfalder de. Ligeledes er tilbuddet på individuelle samtaler med Hormonterapeut og Coach kun gældende i den periode forløbet kører. Derefter vil det være normalpris. Bliver du forhindret i at deltage til en af vores fællesmøder (se ovennævnte datoer), så kan du få undervisningsmaterialet tilsendt, men vi kan ikke give dig pengene tilbage. Tilmeldingen er bindende ved betaling.

Vi glæder os til at se dig.

Hanne Andersen, Coach & Pædagog

Ann Hagen Jakobsen, Fysioterapeut og Komplementær Hormonterapeut

Ann Hagen Jakobsen logo-NEGATIV

Vægttab eller bare sundere livsstil?

Kontakt mig og vi kan tage en uforpligtende snak om netop dine ønsker og behov.

Ann Hagen Jakobsen Kost- og Livsstilsændringer
Jernbanegade 4 (Klinik for Fysioterapi v/Mogens Samuelsen)
9500 Hobro

Tlf. 29 82 02 89
Mail: annhagenhormonterapeut@gmail.com

Kontakt mig

Udfyld formularen nedenfor og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.